Gyerekeknek szerzett örömet a Lotus Ladies Cup csapata

Gyerekeknek szerzett örömet a Lotus Ladies Cup csapata

Szerző: LLC Press

Fotó: a szerző

2014. március 31. 13:09

 

Különleges alkalomból ültek autóba szombaton a Lotus Ladies Cup versenyzői, beteg gyerekeket autóztattak a Hungaroringen.

Bende Adrienn, Bujdosó Szilvia, György Anett, Marenec Fruzsina, Veronika Vanyova , Vogel Adrienn és Kőváry Anett hosszú kihagyás után vezette újra a Lotus Elise versenyautókat. Az első bemelegítő körök után pedig rengeteg vendégük akadt az anyósülésen.

Nem kis feltűnést keltett a Lotus Ladies Cup két boksza, hiszen ennyi autóval kevés csapat vett részt az eseményen. A gyönyörű sportkocsik vonzották az érdeklődőket. A műszerfal mögül alig kilátó kis gyerekek egymásnak adták a bukósisakokat és alig várták, hogy valamelyik lány elvigye őket egy körre.

„Nagyon szívesen vállaltam el ezt a felkérést, hiszen emlékszem, amikor engem először körbevittek a Hungaroringen mekkora élmény volt. Ráadásul látom a gyerekek szemében a lelkesedést.” – mondta a Sportklub műsorvezetője, Marenec Fruzsina, aki idén is a teljes szezonban rajthoz áll.

Többek között a 16 éves egyensúlyproblémákkal küzdő Halas Kálmánt is Furzsi autóztatta meg a Forma 1-es magyar pályán. „Nagyon nagy élmény volt, most először mentem a Hungaroringen. Nem féltem, mert Fruzsi meglepően jól vezetett. Hogy mennyivel mentünk, azt nem tudom, de nagyon gyorsan.” – mondta Kálmán.

„Örömmel tettünk eleget a felkérésnek, mindig szívesen segítünk, ha tudunk. Jó volt látni a gyerekek arcán, hogy ha csak egy napra is, de meg tudtak feledkezni betegségükről.” – mondta Bende Adrienn a Lotus Ladies Cup főszervezője.

Ez a nap jó bemelegítés volt a hamarosan kezdődő új szezonra, amelynek első versenyére május 16-18. között kerül sor a németországi Oscherslebenben, a Német Túraautó Bajnokság (DTM) betétfutamaként.

Szólj hozzá a cikkhez!

 

Közelgő események

.