Másik ország, újfajta pálya, változatlan célok

Másik ország, újfajta pálya, változatlan célok

Szerző: Gender Racing Team

Fotó: a szerző

2013. augusztus 19. 22:25

Hungaroring dobogó

Hungaroring dobogó

Királykuti Márk

Királykuti Márk

Királykuti Márk

Királykuti Márk

 

Vége a nyárnak és a pihenésnek. A Gender Racing Team tovább robog a 2013-as szezonban. A hétvégén a Slovákia Ringen körözgethetnek a pilóták.

Négy versenyen, négy dobogós helyezés. Eddig ez a mérlege a Gender Racing Teamnek. A jövő hétvégén a Slovakia Ringen csapnak össze a versenyzők. Tóth Tamás csapatfőnök elvárása továbbra is változatlan.

"A csapattól hasonló eredményeket várok, mint eddig. Az előző négy versenyen három pilótánk közül kettő mindig a dobogón állhatott. A Slovákia Ringtől is hasonló jókat várok, ráadásul ez a pálya fekszik is nekünk."

A Slovakia Ring sokban különbözik a Hungaroringtől és a Pannóniaringtől, de talán pont ezért szeretik a versenyzők és a csapatok egyaránt.

"Egy nagyon jó vonalvezetésű és gyors pálya, ráadásul nem tartozik az öreg pályák közé. Az autókon is kellett változtatnunk. A Slovakia Ringen nézőkből sincs hiány, ami talán még nagyobb motivációt adhat a versenyzőimnek." - folytatta Tóth Tamás.Királykuti Márk a szezon eddigi versenyein mindig tudása legjobbját nyújtotta. A Slovakia Ring számára még ismeretlen terep, de valószínű hamar megbarátkozik az új tereppel.

"Megint egy új pályával állok szemben, a vonalvezetése tetszik, habár még csak videokat és pályarajzokat láttam. Ez egy igazán gyors pálya. Szerintem tetszeni fog és élvezni fogom."

A csapat legrégebbi versenyzője Eszenyi László nem először látogat erre a pályára. Szereti a hangulatot és az aszfaltcsíkot is. És a két hónapos szünet után talán még éhesebb a sikerre.

"A hétvégén szeretnék mindkét alkalommal a top háromban végezni. Azt tervezem, hogy ez minimum a dobogó második foka legyen, de azon fogok dolgozni, hogy a legmagasabb fokra állhassak."

Már csak pár nap és újra felbőgnek a motorok. A Gender Racing Team már készen áll és szokásukhoz híven mindent megtesznek a sikerért.

 

Közelgő események

.