Hogyan lehetek partner?

Hogyan lehetek partner?

Szerző: gyorsasagi.hu

2010. június 1. 10:10

 

A gyorsasagi.hu portál főoldalán található Partnereink dobozba olyan partnerek 150x50 pixel méretű, JPG formátumban elmentett bannerjei kerülhetnek be, akik szintén vállalják, hogy a gyorsasagi.hu-ra mutató bannert helyeznek el a saját weboldalukon

Partnereink bannerjei a második, harmedik, negyedik. vagy ötödik pozícióban jelennek meg, az adott pozícióban megjelenő más partner bannerekkel felváltva, egyenletes elosztásban.

A Partnereink doboz első illetve hatodik bannerhely nem kiadó. A hatodik pozícióban hirdetésszervező partnerünk, az Adnetwork bannerje, az első pozícióban pedig az Underpicture hirdetési felületünk bérlőjének a bannerje jelenik meg.

Amennyiben szeretnél bekerülni a gyorsasagi.hu Partnerei közé, kérjük küldd el az autokart@autokart.hu e-mail címre a 150x50 pixel méretű JPG bannerjét, illetve töltse le és jelenítsd meg weboldalán valamelyiket az alábbi bannerjeink közül:

Ha a fenti bannerek közül egyik mérete sem alkalmas arra, hogy weboldaladon megjeleníts, kérünk jelezd és elkészítjük a megfelelő méretűt.

 

Közelgő események

.