Akkreditáció

Akkreditáció

Szerző: AGYB

2011. június 24. 11:00

 

Az MNASZ Autós Gyorsasági Országos Bajnokság versenyein sajtó-akkreditációval lehet résztvenni, fotózni, videó felvételeket készíteni.

Éves MNASZ akkreditáció

A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség a 2011. évben is kiad sajtóigazolványokat a média képviselői számára, munkájuk segítése érdekében. A kérelemnek a következőket javasolt tartalmaznia:

1. Jelentkezni a médium hivatalos levélpapírján lehet. Egy kérelmen
szerkesztőségenként csak 1 riporter és 1 fotós akkreditálható névvel. A kérelemben fel kell tüntetni a tudósító(k) beosztását is (újságíró vagy fotós). Kérjük, hogy az akkreditációs kérelmet a lap/kiadó igazgatója vagy az újság főszerkesztője írja alá.

2. A kérelemhez csatolni kell egy rövid ismertetőt a médiumról (példányszám, látogatottság, megjelenés, rendelkezik-e külön autós/technikai sportok rovattal, autós mellékletek száma). Internetes honlap esetén látogatottsági statisztika mellékelése. A látogatottság mérését végző cég megnevezése. Csak minimum átlag napi 1000
látogatóval rendelkező médium jelentkezhet.

3. A kérelemhez csatolni kell a médium egy eredeti példányszámát (- amennyiben nyomtatott médiumról van szó).

4. A kérelemhez csatolni kell az akkreditálandó személy elmúlt évben megjelent, a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség versenyeiről, eseményeiről szóló publikációinak rövid vázlatos összeállítását.

5. A kérelemben fel kell tüntetni a médium és a kérelmező elérhetőségeit (levelezési cím, telefon, fax, e-mail, honlap).

6. A kérelemhez csatolni kell egy nyomtatott(!) igazolványképet, valamint az érvényes nemzeti újságíró igazolvány fénymásolatát.

7. Akkreditációs kérelmet kizárólag levélben, postai úton lehet benyújtani.

8. Egy laptól 2 fő, kivételesen indokolt esetben maximum 3 fő akkreditálható,

9. Egy fő csak egy helyről nyújthat be akkreditációs kérelmet.

10. Éves Média akkreditácós kártya igénylésére 2011. 03. 11-ig van lehetőség.

11. Az akkreditált média képviselő (fotós) vállalja, hogy az által fotózott rendezvényről 20 db képet feltölt a mnasz.hu képtárába, és 10 db fotót eljuttat az MNASZ Titkárságára, a versenyt követő 10 napon belül.
12. Bármely autósport eseményről készült felvétel (videó, fotó) csak tudósítás részeként jelenhet meg. Egyéb kereskedelmi sokszorosítás TILOS.

Figyelem!
A kérelem benyújtása nem jelent automatikus akkreditálást.
Az akkreditációs kérelmet, az MNASZ Média munkabizottsága bírálja el.
A Média munkabizottság jogosult az éves akkreditációs kártya év közbeni
visszavonására.
A korábbi években kiadott fotós mellények csak a Szövetség által történt érvényesítés után használhatók 2011. évi versenyeken, saját felelősséggel, a mindenkori érvényes szabályok betartásával!

A jelentkezési kérelmeket az alábbi címre kérjük eljuttatni:
H – 1425 Budapest, Pf. 116
e-mail: mnasz@mnasz.hu

Az elkészült belépők – előzetes egyeztetés alapján - az MNASZ Titkárságán vehetők át.

Letöltés: Éves akkreditációs kérelem

Együttműködésüket megköszönve:
MNASZ Titkárság

 

Közelgő események

.