Valósággá vált a virtuális világ

Valósággá vált a virtuális világ

Szerző: Just Creative

Fotó: a szerző

2011. április 20. 20:23

 

Szikrázó napsütés, benzingőz, a valóságos és a virtuális száguldás élménye várta a Hungaroringre kilátogató érdeklődőket a Need For Speed SHIFT 2 UNLEASHED premierjén. Szujó Zoltán kifejezetten otthonosan autózott a pályán – a valóságban. Azt azonban nem gondolta volna, hogy a virtuális száguldás feladja neki a leckét.

"Nem szeretnék család konfliktust, ezért inkább nem vásároltam otthonra konzolt, s autós játékszoftvert" – nevetett az RTL Klub műsorvezetője. "Jobb a békesség, úgyhogy itt most megpróbálom átélni a játék összes izgalmát" - fordult vissza a virtuális versenypályához Szujó Zoli.

A Sugarloaf gitárosa Tóth Szabi, valamint Papp Feri az Irigy Hónaljmirigyből Zolival ellentétben a tesztvezetéstől tartott inkább, a Need for Speed eddigi epizódjai, mind a kisujjukban van.

"Alig vártam, hogy a játékban megismert Lotus Elise élményét végre a bőrömön érezzem" - kezdte Tóth Szabi, miután szó szerint kigurult az alacsony versenyautóból. "Gondoltam, hogy hatalmas élmény, erre azonban nem is számítottam. Már csak arra vagyok kíváncsi, kié lett a legjobb köridő" – tette hozzá a gitáros, aki elmondása szerint inkább a virtuális világ versenypályáin köröz, ez az autó ugyanis a 195 centijéhez nagyon pöttömnek bizonyult.

"Profi oktató ült minden újdonsült pilóta mellett, így még vezetéstechnikai tanácsokkal is gazdagodtunk. Bár bevallom, inkább az élménygyűjtés volt ma a célom, mintsem, hogy a precíz kormányhasználatra figyeljek" – nevetett Müller Attila, a Cool TV műsorvezetője.

Szólj hozzá a cikkhez!

 

Közelgő események

.